Špaldové lievance

Vytisknout recept
 
  1. Všetky sypké suroviny zmiešame v jednej miske.
  2. Zvyšné tekuté suroviny zmiešame v druhej miske.
  3. Tekutú zmes prilejeme k sypkej zmesi a zľahka vymiešame hladké cesto ručnou metličkou.
  4. Postupne z cesta pomocou naberačky upečieme zlatisté lievance na rozpálenej panvici.
  5. Otáčame ich až vtedy, keď sa začnú na povrchu tvoriť bublinky.
  6. Podávame s ovocím, nutelou a javorovým sirupom.                        
  7. Dobrú chuť *heart*
     

150g - Špaldová múka
2lžíce - Med
1lžíce - Kypriaci prášok do pečiva
250ml - Mlieko
1ks - Vajce
5ks - Jahody
příprava - 5
vaření - 15
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila SilviaMatúšková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account