Špaldová proteinová roláda bez cukru - jako obláček

Vytisknout recept
Na korpus oddělit žloutky a bílky.
Bílky vyšlehat se sladidlem (případně cukrem, kdo chce), dokud se netvoří špičky. Po jednom zašlehávat žloutky, za nimi olej a následně prášek do pečiva.
Po lžících přidávat mouku a stále šlehat, vznikne nadýchané těsto.
Pečeme na 170st. 10-15 minut.
Po upečení srolovat, nechat vychladnout a potřít krémem, na který smícháme tvaroh, ricottu, protein a sladidlo (každý si dosladí dle chuti:-)).
Do prostřed jsem dala banán, troškou krému jsem potřela roládu zvrchu a polila rozpuštěnou čokoládou.

4ks - Vejce
4lžíce - Špaldová hladká mouka
4lžíce - Erythritol
2lžíce - Olej
1lžička - PDP
250g - Tvaroh v alobale
250g - Ricotta
30g - Vanilkový protein
20g - Erythritol
1,5ks - Banán
50g - Čokoláda 85%
příprava - 5
vaření - 15
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila DagmarHarantová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account