Šošovicova natierka

Vytisknout recept
Šošovicu dáme variť do osolenej vody asi na 6-7 minút.  Precedíme, necháme vychladnúť a dame do misky.Vajce uvaríme natvrdo a nasekáme nadrobno alebo pretlačíme cez mriežku na zemiaky.Cibuľku  nakrájame na kolieska. Cesnak pretlačíme.
K šošovici v miske pridáme cesnak, olivový olej, mletú červenú papriku, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, ak treba dosolíme a rozmixujeme na hladkú zmes.
 
Nakoniec zamiešame uvarené vajce natvrdo.

100g - cervena sosovica
1ks - vajce
1stroužek - cesnak
1lžíce - olivovy olej
1ks - cibula
1špetka - citronova stava
1/2lžička - mleta cervena paprika
1špetka - sol
1špetka - korenie
příprava - 20
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account