Škoricový dezert z odpaľovaného cesta
-
Enchiladas
Nikola Sladká||Recepty
Nejprve dejte péct kuřecí prsa. Troubu předehřejte na 200 °C a následně si připravte pánev vhodnou do trouby, ve které rozpalte...
-
Vánoční cukroví – Myslivecké knoflíky
Jaroslava Korpášová||Recepty
Z hladké mouky, cukru, změklého másla a žloutků uděláme těsto. Necháme ho chvíli odpočinout. Následně vyválíme placku a vykrájíme...
-
Šúlance alebo perky
VierkaCíbiková||Recepty
Moje deti si zamilovali všetko od cesta. Robím veľmi často. Uvarené zemiaky nastrúham, pridám múku,vajce trocha soli a...
-
jablečné taštičky i do horkovzdušné fritézy
NelaVávrová||Recepty
Zdravé jablečné taštičky jsou velice chutné, i když neobsahují téměř žádný tuk a žádný přidaný cukr. Navíc zasytí, protože...
-
Koktejl s jahod
WerushkaLapačová||Recepty
Jahody nakrájíme a rozmixujeme přidáme smetanu ,mléko vanilkový instantní nápoj a vanilkový cukr vše dobře promícháme a rozmixujeme 500ml -...
-
Špagety s rukolovým pestem hotové raz dva
PetraHorníková||Recepty
Zkuste špagety podle Petry H. s domácím rukolovým pestem. Hotové je budete mít do čtvrt hodinky. 🙂 Skutečně velmi...
-
Kuřecí ve sladkokyselé omáčce v tortille
Lenka Hudečková||Recepty
Dobrota, které se nemůžeme doma nabažit.
-
Smetanová fregola s papada curada a trojím hráškem
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Fregola je název pravděpodobně nejroztomilejší těstoviny na světě. Malé kuličky z tvrdé semoliny dohromady tvoří pokrm se strukturou spíše...