Skořicová ovesná kaše - Snídaně, která zasytí a chutná

Vytisknout recept
Nastartujte svůj den vyváženou snídaní. Ovesné vločky jsou dobrým zdrojem vlákniny a mají
vysoký obsah vitamínů a minerálů, snižují hladinu cholesterolu a cukru v krvi. V kombinaci se
skořicí a čerstvým ovocem je ovesná kaše dobrým společníkem k ranní kávě nebo také jako
odpolední svačinka.
Postup:
1. Nejprve si v hrnci ohřejeme mléko. Jakmile je teplé, přidáme ovesné vločky.
2. Mícháme do zhoustnutí, poté odstavíme z plotny a přidáme mletou skořici a med.
3. Vše důkladně promícháme a podáváme s kousky ovoce.

50g - ovesné vločky Bonavita
250ml - mandlové mléko
20g - med
1špetka - mletá skořice
1ks - mango
1ks - kiwi
příprava - 5
vaření - 1
Kategorie Chuťovka
Uvařila TerezaLavičková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account