Sardinkova natierka

Vytisknout recept
Cibuľuo nakrájame  nadrobno. Potom ju osolíme a necháme odležať asi5 minút. Sardinky spolu s olejom vložíme do misky, vidličkou popučíme, potom pridáme prelisovaný cesnak, horčicu, maslo, ktoré sme nechali zmäknúť a všetko spolu vyšľaháme. Potom pridáme 100g topeného syra, strúhaný tvrdý syr, dve vajcia, ktoré sme nakrájali nadrobno a odležanú cibuľu. Ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Z posledného vajca vyberieme žĺtok. Reďkovku spolu s cibuľou nakrájame, osolíme a uložíme na dno pohára a posypeme trochou pomrveného žĺtka. pripravenú pomazánku podávame s celozrnným chlebom a ozdobíme lístkami valeriány poľnej.
1ks - sardinky v oleji
150g - syr
2stroužek - cesnak
1ks - cibula
3ks - redkovka
1lžička - horcica
50g - maslo
3ks - vajce
1špetka - sol
1špetka - cierne mlete korenie
příprava - 10
vaření - 0
Kategorie Předkrm
Uvařila JankaOndrejková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account