SALTED CACAO – SUŠENKY, DO KTERÝCH SE ZAMILUJETE
Ingredience
- 200 g BIO a RAW kešu
- 200 g BIO ovesných vloček
- 15 g RAW kakaového prášku
- 60 ml javorového sirupu nebo kokosového nektaru
- 60 ml kokosového oleje
- 1/2 čajové lžičky himálajské soli
Instrukce
- Do mixéru vložte kešu, ovesné vločky, kakao a sůl. Opravdu nezapomeňte přidat před mixováním sůl. U tohoto receptu je důležité, aby se sůl dokonale promixovala s vločkami a mandlemi. Uvidíte sami, jak moc úžasné těsto díky soli vznikne.
- Mixujte tak dlouho, než se vytvoří dokonale rozmixovaná hladká směs.
- Těsto vložte do mísy. Přidejte javorový sirup a rozehřátý (tekutý) kokosový olej.
- Vytvořte těsto – všechny ingredience ručně promíchejte.
- Vytvořte kuličky, které vidličkou nebo razítkem rozmáčkněte do tvaru sušenek.
- Sušenky můžete i upéct a vytvořit si tak veganskou verzi. Pečte na 180 stupňů po dobu 15 minut na pečícím papíru.
Zajímavé sušenky, ty budou moc dobré.
Tyhle sušenky mě taky zaujaly. Protože jak už jsem to tady zmiňovala – na sušenky já slyším. 😀 Uložím si je do receptů. 🙂
Určitě budou dobré, ale já se znám, jak je doma něco mlsného, tak mám tendenci to prostě “sníst na posezení”.
Tak to já mám na tohle silnou vůli, ale tam nic není nezdravého, tkaže se svět nezhroutí když je sníte všechny. Jen já si je šetřím, a´t nemusím dělat další 😀
Hmmm, to mě zaujalo 👍
To jsem ráda a děkuji, ať chutná 🙂