Lehká večeře: Skvělý salát z červené řepy s tuňákem a vejci

Vytisknout recept
Kategorie Salát
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 15 minutes
Porce 0
Uvařila Zdeňka Zajíčková

Ingredience

  • 2 ks Vejce
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Červená řepa
  • 1 ks Tuňák v konzervě
  • Himalájská sůl
  • Bílý pepř

Instrukce

  • Červená řepa má mnoho využití, navíc je dostupná i v době, kdy příliš čerstvé zeleniny není. Připravte si z ní skvělý salát!
    Červenou řepu doměkka, vejce uvaříme natvrdo. Obojí nastrouháme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a tuňáka.
    Osolíme, přidáme pepř. Můžeme vychladit a podávat s celozrnným opečeným chlebem.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account