Rychlý oběd

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 35 minutes
Uvařila AlenaHofírková

Ingredience

  • 1 miska Vařené maso z polévky
  • 1 ks Větší cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • Sůl, pepř
  • 1 ks Velké rajče
  • 1/2 ks Žlutá paprika
  • 1/2 l Černé pivo nebo pito
  • 2 lžíce Sádlo

Instrukce

  • Když vařím vývar dělám ho jen s játrovými knedlíčky a maso z polévky dám bokem. Obyčejně ho manžel sní k večeři s chlebem, ale na vánoce ho pokrájím na kousky a dám bokem, aby si kdo má rád přidal do polévky.
    Letos mi ještě zbylo a bylo mi líto ho vyhodit a tak jsem improvizovala a teď bych se chtěla podělit i s Vámi.
    Na sádle zpěňte cibuli přidejte utřený česnek a maso z polévky. Přilejte polovinu piva a pod pokličkou asi 5 minut poduste. Potom přidejte podle chuti sůl a pepř, nakrájejte rajče a kapii. Můžete ještě dolít zbytek piva a opět poduste asi 10 minut. Než se pivo vypaří, ale aby zůstala šťáva.
    Podávejte s uvařenými bramborami.
    Pokud nemáte rajče a kapii,můžete nahradit zeleninovým lečem.
    Dobrou chuť.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account