Rýchly hráškový krém s mozzarellou

Vytisknout recept
Kategorie Polévka
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 15 minutes
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 4 hrnek Mrazený hrach
  • 1 ks Mladá cibuľa
  • 1 ks Zeleninový bujón
  • 300 g Mozzarella

Instrukce

  •  
    Mladú cibuľku nakrájame na kolieska a uvaríme ju spolu s mrazeným hráškom vo vode, v ktorej sme si rozpustili zeleninový bujón.
    Keď je hrášok mäkký, krém dôkladne rozmixujeme tyčovým mixérom.
    Nakoniec pridáme na kúsky natrhanú mozzarellu a mixujeme, až kým krém nie je úplne hladký.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account