Rychlá a zdravá svačinka

Vytisknout recept

Na pánev dejte máslo a pak do něj cukr, promíchejte.

Jablka i řepu si oloupejte a pokrájejte na měsíčky.

To přidáme na pánev a průběžne mícháme, až vše zkaramelizuje mírně.

Mezitím si oloupeme granátové jablíčko, vyloupeme plody

a asi tak půlku přidáme na pánev, půlku si necháme na ozdobu.

Přisypeme lžíci semínek do pánve. Vše necháme propojit a pak podáváme.

Navrch do misky přidáme zbylé  plody z granátového jablíčka

a ještě můžeme posypat semínky.

Dobré, rychlé, zdravé... Hudlenka


2ks - červená řepa (pečená nebo předvařená)
2ks - jablko
1ks - granátové jablíčko
60g - máslo
1lžíce - hnědý cukr
1-2lžíce - sezamová (nebo jiná) semínka
příprava - 5
vaření - 10
Kategorie Dezert
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account