Vytisknout recept
Na pánev dejte máslo a pak do něj cukr, promíchejte.
Jablka i řepu si oloupejte a pokrájejte na měsíčky.
To přidáme na pánev a průběžne mícháme, až vše zkaramelizuje mírně.
Mezitím si oloupeme granátové jablíčko, vyloupeme plody
a asi tak půlku přidáme na pánev, půlku si necháme na ozdobu.
Přisypeme lžíci semínek do pánve. Vše necháme propojit a pak podáváme.
Navrch do misky přidáme zbylé plody z granátového jablíčka
a ještě můžeme posypat semínky.
Dobré, rychlé, zdravé... Hudlenka
2ks - červená řepa (pečená nebo předvařená)2ks - jablko1ks - granátové jablíčko60g - máslo1lžíce - hnědý cukr1-2lžíce - sezamová (nebo jiná) semínkapříprava - 5vaření - 10
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková