Rybičková pomazánka
-
Štrůdl trochu jinak – Galetka
LucieLízlerová||Recepty
Jestli vás již omrzel štrůdl, a chcete ho trochu vylepšit. Pak doporučuji jablečnou Galetku. Je to vlastně otevřený štrůdl....
-
Paradajkovo avokadova natierka
JankaOndrejková||Recepty
Mäkké a zrelé avokádo rozrežeme pozdĺžne na polovice, vyberieme kôstku a lyžicou vydlabeme dužinu, ktorú nakrájame na drobné kocky....
-
Domácí fialkový sirup. Symbol jara ve skleničce plné zdraví
JaroslavaFrančíková||Recepty
Svěží fialová barva, nasládlá chuť a opojná vůně linoucí se ze svahů u potoků nebo řek, na okrajích luk...
-
Horký pudink
HanaKlimentová||Recepty, dezert
Horký pudink 1 ks vanilkového pudinku1/2 l MlékoOblíbené koření2 - 4 ks Vanilkový cukr Koření s cukrem dáme do...
-
Mrkvové RAW špagety
MichaelaKvapilová||Recepty
Mrkev očistěte a pomocí kráječe nakrájejte na špagety. Česnek nasekejte v mixéru či namelte sušený z mlýnku Kotányi a rozmixujte spolu...
-
Párečky v listovém těšte
TerkaTýrová||Recepty
Listové těsto potřeme kečupem a posypeme kořením. Nakrájíme na proužky. Každý proužek obmotáme kolem párečku. Položíme na plech, potřeme...
-
CHIA sekaná s fazolemi. Skvělý oběd nejen pro vegany
JaroslavaFrančíková||Recepty, hlavní jídlo, vega
CHIA sekaná s fazolemi. Skvělý oběd nejen pro vegany 500 g Fazole v konzervě 250 g Žampiony (čerstvé)1 ks...
-
Croissant
RadkaCvejnová||Recepty
Tento recept je tutovka, úspěch zaručen. Jen příště si dám více záležet na motání, ale i tak na první...