RYBÍ TACOS
Ingredience
- * 500 g lososa
- * 1 limetka
- * 8 kukuřičných tortill
- * 200 g červené cibule
- * Sůl a pepř
- * 200 g mrkve
Na majonézu:
- * 1 středně velké vejce
- * 10 g citronové šťávy
- * 150 ml extra panenského olivového oleje
- * Sůl
Instrukce
- Lososa ochuťte limetkovou šťávou a pepřem. Zabalte do fólie a pečte 15 minut, dokud se nebude dát jednoduše oddělit vidličkou.
- K výrobě domácí majonézy dejte do misky vejce, citronovou šťávu, sůl a polovinu množství oleje. Začněte šlehat a až směs začne tuhnout přidejte druhou polovinu oleje a pomalu šlehejte dál, dokud nedocílíte požadované konzistence.
- Kukuřičné tortilly lehce ohřejte na pánvi, přidejte lososa rozdrobeného na kousky, mrkev a cibuli nakrájenou na pásky a dochuťte domácí majonézou.
Radosť mám rada mexické pikantné, toto je taká zvláštna kombinácia.
Tak to bych ráda vyzkoušela.
zkuste, recept napsan, snad Vam bude chutnat
Ochutnala bych, ale doma to dělat nebudu. Měli jsme tu jednou tacos a nijak nám to nechutnalo…
Tak na to bych se klidně nechala pozvat :-), manžela bych ovšem na toto asi nezlákala.
to znám, všude stejné 🙂