Roláda z vepřové panenky
2. Roládu restujte 5 minut ze všech stran na slunečnicovém oleji, aby se povrch zatáhl. Poté ji přendejte do olejem vymazané zapékací mísy a v troubě na 190 °C pečte 15 minut. Po vychladnutí nakrájejte na plátky.
3. Cibuli nakrájejte na kostičky, česnek prolisujte. Orestujte dozlatova na másle. Přimíchejte zbývající špenát a hrášek. Duste pár minut do změknutí. Osolte, opepřete a ozdobte řeřichou a lístky bazalky. 800g - Vepřová panenka 2lžička - Sůl, pepř800g - Baby špenát 3lžíce - Slunečnicový olej 1špetka - Rozmarýn1ks - Cibule 1stroužek - Česnek60g - Máslo 300g - Hrášek 1hrst - Řeřicha 1hrst - Bazalkapříprava - 10vaření - 20