Křupavé ricottové bulky

Vytisknout recept
Žloutky,  ricottu a Psylium ušleháme,  poté přidáme semínka a pomalu sníh, aby těsto bylo nadýchané a vzdušné. Osolíme podle chuti a rukou vytvarujeme do malých bulek. Mě těsto vyšlo na 8 bulek.
Posypeme semínky (lněná,  slunečnicová,  chia..nebo sezanm), hrubou solí a dáme péct na 180° cca 45-50min. Navrchu jsou křupavé,  uvnitř jsou moc dobré *smile*
Dobrou chuť *wine*

250g - Ricotta
3ks - Vejce (z bílků tuhý sníh)
4lžíce - Psylium
2lžíce - Slunečnicová semínka
2lžíce - Dýňová semínka
2lžíce - Lněná semínka
1špetka - Sůl
příprava - 10
vaření - 45
Kategorie Keto/Paleo
Porce 0
Uvařila Jarka Rabiňáková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account