Richtarova pikantna smes

Vytisknout recept
Kytu a svieckovú nakrajame na sliziky. Lahko osolime. Na oleji vyskvarime slaninu a nej opecieme maso. Po chvilke pridame koliecka valasskej klobasy a znovu opecieme. Vmiesame nadrobno nakrajane uhorky, papriky, feferonku a podusime, skor prehrejeme. Doplnime worcesterskou omackou a horcicou. Podavame s chlebom alebo so zemiakmi, ktore posypeme prstienkami cibule. Mozeme doplnit volskym okom.

250g - hovadzia svieckova
150g - bravcova kyta
150g - valasska klobasa
1lžíce - olej
100g - anglicka slanina
100g - uhorky sterelizovane
250g - sterelizovane papriky
1ks - feferonka
1špetka - sol
1špetka - mlete cierne korenie
1lžíce - horcica
1sklenička - worcesterska omacka
1ks - cibula
příprava - 20
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account