RAW kokosová torta

Vytisknout recept
Datle (alebo hrozienka) precedíme a spolu s ostatnými surovinami na korpus (okrem banánov) ich rozmixujeme v mixéri. Keď sú všetky ingrediencie poriadne rozmixované, vzniknuté cesto roztlačíme do tortovej formy - ja mám 28 cm.
Na cesto poukladáme na kolieska nakrájané banány.
Mixér umyjeme a vzápätí v ňom spolu rozmixujeme všetky suroviny na kokosovú plnku. Vzniknutou plnkou potrieme pripravený korpus s banánmi.
Nakoniec si vo vodnom kúpeli roztopíme tmavú čokoládu spolu s kokosovým olejom. Čokoládovú polevu premiešame a rovnomerne ňou polejeme koláč.
Tortu necháme stuhnúť v chladničke aspoň 3 hodiny.
ks - korpus:
1hrnek - datlí alebo hrozienok namočených v teplej vode na 30 min.
1,5hrnek - strúhaného kokosu
1,5hrnek - ovsených vločiek
2lžíce - kakaa
3lžíce - vody
2ks - banány
ks - na plnku:
3,5hrnek - strúhaného kokosu
2lžíce - kokosového oleja
2lžíce - vody
3lžíce - medu
ks - na čoko polevu:
40g - čokolády
1 lžička - kokosového oleja
příprava - 15
vaření - 0
Kategorie Cukroví
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account