Rakytníková dřeň

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 800 ml
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • rakytník 1 5 kg
  • pomerančová šťáva 100 ml
  • nebo voda
  • krupicový cukr 200 g

Instrukce

  • Přeberte 1,5 kg plodů rakytníku, omyjte je a spolu se 100 ml pomerančové šťávy či vody dejte do hrnce. Zasypte 200 g krupicového nebo krystalového cukru.
  • Hrnec postavte na mírný oheň, přiveďte k varu a 6–7 minut vařte za stálého míchání, aby se plody začaly rozpadat. Pak odstavte a krátce promixujte tyčovým mixérem.
3 Komentářů
  1. 5 stars
    Bude jistě moc dobrý.

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    zajímavé, jistě plné vitamínů, jak rakytník sám je 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account