Jemná rajčatová polévka se smetanou

Vytisknout recept
Kategorie Polévka
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila Zdeňka Zajíčková

Ingredience

  • 1 ks Zakysaná smetana
  • 1 ks Sladká smetana
  • 250 ml Rajčatový protlak
  • Skořice
  • Cukr třtinový
  • Kari
  • Himalájská sůl

Instrukce

  • Zkuste výbornou rajčatovou polévku zjemněnou smetanou!
    Rajčatový protlak smícháme s kořením a povaříme.
    Přidáme zakysanou a sladkou smetanu.
    Polévka má lehce smetanově nakyslou chuť.
    Dle chutí můžeme do polévky přidat uvařenou rýži, nebo těstoviny.
     
    Přeji dobrou chuť [x]
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account