Pstruh na grilu

Vytisknout recept
Vyzkoušejte rybí recept, který zachutná i těm, co ryby příliš nemusí. Více podobných receptů najdete v knize Kuchařka pro mého muže.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 10 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 4
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • čerství pstruzi
  • větvičky rozmarýnu do každé rybky aspoň 1
  • citron
  • olivový olej
  • sůl a pepř

Instrukce

  • Tak jednoduché a přitom naprosto dokonalé!
  • Rozpálíme gril a než se nám uhlíky zbarví do ruda, připravíme pstruhy. Do každého (omytého a samozřejmě vykuchaného) přidáme plátek citronu, větvičku rozmarýnu, pořádně osolíme a pokapeme olivovým olejem.
  • Ryby grilujeme jen chvíli, aby nebyly suché, 5 až 10 minut bude stačit, záleží na velikosti.
  • Jako přílohu podáváme zeleninový salát, opečenou bagetku, nebo vůbec nic. 🙂

Notes

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account