Plněné žampiony s Olomouckými tvarůžky

Vytisknout recept
Olomoucké tvarůžky z netučného kyselého tvarohu jsou skvělou ingrediencí do nejrůznějších receptů. Skvěle ladí i se žampiony připraveným na grilu.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 25 minutes
Celkový čas 35 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 150 g Olomouckých tvarůžků
  • 400 g žampionů
  • 1 menší cibule
  • sůl
  • kmín
  • máslo

Instrukce

  • Žampiony očistěte a oddělte kloboučky. Cibuli osmažte na másle, přidejte nadrobno nakrájené nožičky žampionů, sůl a kmín, a poduste doměkka. Do vychladlé směsi přidejte nadrobno nakrájené tvarůžky a vzniklou hmotou plňte kloboučky hub. Vyrovnejte je na gril.

Notes

Zdroj a foto: Olomoucké tvarůžky
0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account