
Pistáciová srdíčka podle Betty a Vojty
Ingredience
Na srdíčka:
- 150 g hladké mouky
- 60 g rozmixovaných pistácií
- 1 vejce
- 40 g másla
- 40 g pistáciové pasty
- Špetka soli
- 2 lžíce čekankového originálu 4Slim
Na krém:
- 40 g 100% pistáciové pasty
- 200 g Philadelphie
- 2 lžíce čekankového originálu 4Slim
Instrukce
- Troubu předehřejeme na 170 stupňů (dolní a horní ohřev).
- Ze surovin na srdíčka vypracujeme těsto, zabalíme do fólie a dáme cca
- na 1 hodinu do lednice.
- Srdíčka poté tvoříme pomocí vykrajovátka – na plech vyložený pečicím
- papírem dáme vykrajovátko, do něj trošku těsta a namačkáme ho do
- vykrajovátka. Takto postupujeme i se zbylým těstem. Dáme péct do
- trouby na 8–10 minut.
- Na krém smícháme všechny suroviny a dáme do zdobicího sáčku.
- Pomocí sáčku zdobíme vystydlá srdíčka a dozdobíme pomocí
- nadrobených lyofilizovaných malin a nasekaných pistácií.











