Perník
-
Tikka Masala s tofu
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Tikka Masala je pálivá kari omáčka, která se nejčastěji připravuje s jogurtem nebo smetanou. Je známá svou výraznou a...
-
Voňavá bezová limonáda
NelaVávrová||Recepty
Část vody můžete nahradit jablečným moštem, místo máty můžeme přidat listy meduňky, citrón můžeme vystřídat s jiným ovocem. V...
-
Zelená minestrone
NelaVávrová||Recepty
Zelená minestrone 2 lžíce olivového oleje2 menší cukety150 g hrášku (čerstvý nebo mražený)150 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené)2...
-
La monachina napoletana
Martina Soukupova||Recepty
Dnes jsem se nechala inspirovat italským receptem La monachina napoletana ( Neapolska jeptiška). Recept pochází z 18.st. z kláštera...
-
Zeleninový koláč
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Připravte si recept plný barev, který do něj vnáší zelenina, a také skvělého sýra. Nevíte, jaký vybrat? Nevadí, zkuste...
-
Kuskus nasladko
MarieBělíková||Recepty
Kuskus chvíli povaříme v mléce s medem, jakmile lehce zhoustne, dochutíme ještě ovocem - u mně nejčastěji vede banán...
-
Humusová pomazánka
Lenka Hudečková||Recepty
Cizrnu i s vodou, která je v plechovce, jsem vysypala do sekacího robotu, zakápla olivovým olejem, přidala lžíci Tahini...
-
Cizrnová pomazánka s kurkumou
DagmarKostenková||Recepty
Cizrnu necháme okapat, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně s jogurtem, česnekem, citronovou šťávou a olejem do hladka. Osolíme a...