Pečené müsli i pro diabetiky

Vytisknout recept
Kategorie Cukroví
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 1 hour 30 minutes
Porce 0
Uvařila AmazonkaInkognito

Ingredience

  • 80 g Otruby
  • 40 g Ovesné vločky
  • 40 g Rozinky
  • 20 g Slunečnicové semínko loupané
  • 20 g Sezamové semínka
  • 150 ml Pomerančová šťáva

Instrukce

  • Všechny suroviny smícháme a spojíme pomerančovou šťávou (můžeme přidat i různé ovoce, chia semínka, ořechy, kokos, apod., ale největší úspěch má tato jednoduchá směs).
    Velký plech vymažeme máslem, müsli důkladně rozprostřeme na plech, ale nestlačujeme. Směs má být ve výsledku sypká. Pečeme na 100 stupňů do zlatohněda, občas promícháme. Takto pečeme maximálně dvě hodiny.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account