Pečená hlíva s Shiitake pestem na listu hlávkového salátu

Vytisknout recept
Ochutnejte světové chutě bez lepku a bez masa. Udělejte si jednoduché jednohubky.
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 35 minutes
Porce 10
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 2 hlávky baby gem salátu
  • 40 g pažitky
  • 200 g hlívy ústřičné
  • 1 jablko
  • 1 x Shiitake pesto od Živiny
  • 1 x Jablečné čatní od Živiny

Instrukce

  • Jako první si omyjeme všechnu zeleninu. Jednotlivé listy salátu na 10 minut namočíme do studené vody. Mezitím nakrájíme hlívu, osolíme, opepříme a dáme péct na 180 stupňů na 20 minut. Necháme ji vychladnout, a následně smícháme s Shiitake pestem. Nakrájíme si čerstvé jablko, pažitku a můžeme začít skládat naše jednohubky.

Notes

Zdroj a foto: Živina
1 Komentář
  1. Naděžda Křičenská 12 měsíců ago

    5 stars
    Vypadá to skvěle.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account