Ovesná tortilla - nejrychlejší oběd či večeře na světě!

Vytisknout recept

Postup:

Ovesné vločky rozdrtíme v mixéru. Přidáme lžičku olivového oleje, vodu a důkladně smícháme.
Rozpálíme si pánev (nejlépe nepřilnavou) a poté na ni vylijeme těsto. Ihned těsto hezky rozprostřeme a opékáme z obou stran. Těsto nám vystačí na dvě větší tortilly.
Tortillu plníme dle chuti např. šunkou se zeleninou a bílým jogurtem. Výborná je také s kuřecím masem a sýrem. (Pro dietáře nejlépe sýr do 30%) 

Ptáte se proč zrovna ovesné vločky?

Ovené vločky se poměrně dlouhou dobu využívají jako dietní potravina. Nejenže nám vločky dodají spoustu energie, obsahují nenasycené mastné kyseliny, vitamíny B1, B6, E, železo a vápník, ale také mají příznivý vliv na naše zažívání. Pro svůj nízký obsah kalorií se výborně hodí do diet a navíc pomáhají odbourávat tuk a cholesterol. Jak můžete vidět kladů ovesných vloček je celá řada.
Vyzkoušejte spolu s námi odlehčit organismu nahrazováním bílé mouky - moukou ovesnou 🙂
 
Tak ať Vám chutná 🙂
 
Vaše BeReal *heart*

6lžíce - ovesné vločky
1lžička - olivový olej
100ml - voda
1špetka - sůl
příprava - 2
vaření - 10
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila EliZabet

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account