OVESNÁ KAŠE Z PODMÁSLÍ
Ingredience
- 6 lžic jemných ovesných vloček
- podmáslí
- lžíce javorového sirupu
- hrst čerstvých jahod
- hrst čerstvých borůvek
Instrukce
- Do skleničky nasypejte ovesné vločky a úplně je zalijte podmáslím. Skleničku pevně uzavřete a protřepejte tak, aby se vločky a podmáslí úplně promíchaly. Skleničku vložte do lednice a nechte ji tam 15 minut odpočívat.
- Mezitím si očistěte borůvky a jahody a nakrájejte je na menší kousky. Po 15 minutách vyndejte skleničku z lednice a zkontrolujte, jestli kaše dostatečně zhoustla. Pokud ano, zamíchejte do ní asi dvě lžíce nadrobno nakrájeného ovoce a javorový sirup.
- Zbytek ovoce naskládejte na vršek kaše a vychutnejte si zdravou snídani 🙂
toto robievam na ranajky.
Velká dobrota.
To mám radost, miluji tyhle kaše 🙂
Všechny ingredience jsou vynikající, takže vynikající je jistě i jejich spojení. Posnídala bych. 🙂
v létě mám ráda tento způsob snídaně, v zimě vařím teplé kaše, zabere opět 5-10 min 🙂
to by mi jistě chutnalo… díky Nelo 🙂
za málo :-*