OVESNÁ KAŠE Z PODMÁSLÍ | Ženy s.r.o.

OVESNÁ KAŠE Z PODMÁSLÍ

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 6 lžic jemných ovesných vloček
  • podmáslí
  • lžíce javorového sirupu
  • hrst čerstvých jahod
  • hrst čerstvých borůvek

Instrukce

  • Do skleničky nasypejte ovesné vločky a úplně je zalijte podmáslím. Skleničku pevně uzavřete a protřepejte tak, aby se vločky a podmáslí úplně promíchaly. Skleničku vložte do lednice a nechte ji tam 15 minut odpočívat.
  • Mezitím si očistěte borůvky a jahody a nakrájejte je na menší kousky. Po 15 minutách vyndejte skleničku z lednice a zkontrolujte, jestli kaše dostatečně zhoustla. Pokud ano, zamíchejte do ní asi dvě lžíce nadrobno nakrájeného ovoce a javorový sirup.
  • Zbytek ovoce naskládejte na vršek kaše a vychutnejte si zdravou snídani 🙂
7 Komentářů
  1. 5 stars
    toto robievam na ranajky.

  2. 5 stars
    Velká dobrota.

  3. Všechny ingredience jsou vynikající, takže vynikající je jistě i jejich spojení. Posnídala bych. 🙂

    • Author
      NelaVávrová 2 roky ago

      v létě mám ráda tento způsob snídaně, v zimě vařím teplé kaše, zabere opět 5-10 min 🙂

  4. Lenka Hudečková 2 roky ago

    to by mi jistě chutnalo… díky Nelo 🙂

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account