OVESNÁ KAŠE Z PODMÁSLÍ

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 1 osoba
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 6 lžic jemných ovesných vloček
  • podmáslí
  • lžíce javorového sirupu
  • hrst čerstvých jahod
  • hrst čerstvých borůvek

Instrukce

  • Do skleničky nasypejte ovesné vločky a úplně je zalijte podmáslím. Skleničku pevně uzavřete a protřepejte tak, aby se vločky a podmáslí úplně promíchaly. Skleničku vložte do lednice a nechte ji tam 15 minut odpočívat.
  • Mezitím si očistěte borůvky a jahody a nakrájejte je na menší kousky. Po 15 minutách vyndejte skleničku z lednice a zkontrolujte, jestli kaše dostatečně zhoustla. Pokud ano, zamíchejte do ní asi dvě lžíce nadrobno nakrájeného ovoce a javorový sirup.
  • Zbytek ovoce naskládejte na vršek kaše a vychutnejte si zdravou snídani 🙂
7 Komentářů
  1. 5 stars
    toto robievam na ranajky.

  2. Všechny ingredience jsou vynikající, takže vynikající je jistě i jejich spojení. Posnídala bych. 🙂

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    to by mi jistě chutnalo… díky Nelo 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account