Nakládaný hermelín - pochoutka "nejen" k pivu

Vytisknout recept
Hermelíny si rozpulíme na půl, okořeníme je a vložíme na kolečka cibuli a okurky - půlky dáme k sobě a přichytíme párátkama. Hermelíny je dobré skladovat ve skleněné sklenici - do ní nalejeme olej, přidáme cibuli, rajče, papriky a kuličky pepře, vložíme hermelín, zalijeme olejem a okolo hermelínu přidáme do sklenice cibuli, papriku, rajčata a dolejeme olej a přdáme druhý hermelín - do sklenice dolejeme olej, aby se hermelíny "koupali" v oleji a do prázdných míst ve sklenici doplníme cibuli, rajče, papriku a kuličky pepře s trochou solí.Můžeme přidat i bobkový list.
Cibuli a rajče krájím na kolečka - ty vkládám mezi dvě půlky rozpůleného hermelínu, na doplnění ve sklenici mm cibuli, rajče a papriku nakrájenou spíše na nudličky.
 
Hermelín doporučuji nechat naložený týden - 2 týdny. 

2ks - Hermelín
2ks - Cibule
2ks - Rajče
1ks - Paprika
500ml - Olej
5špetka - Pepř
5špetka - Sůl
5špetka - Červená paprika
15ks - Pepř
příprava - 25
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account