Hermelíny si rozpulíme na půl, okořeníme je a vložíme na kolečka cibuli a okurky - půlky dáme k sobě a přichytíme párátkama. Hermelíny je dobré skladovat ve skleněné sklenici - do ní nalejeme olej, přidáme cibuli, rajče, papriky a kuličky pepře, vložíme hermelín, zalijeme olejem a okolo hermelínu přidáme do sklenice cibuli, papriku, rajčata a dolejeme olej a přdáme druhý hermelín - do sklenice dolejeme olej, aby se hermelíny "koupali" v oleji a do prázdných míst ve sklenici doplníme cibuli, rajče, papriku a kuličky pepře s trochou solí.Můžeme přidat i bobkový list.
Cibuli a rajče krájím na kolečka - ty vkládám mezi dvě půlky rozpůleného hermelínu, na doplnění ve sklenici mm cibuli, rajče a papriku nakrájenou spíše na nudličky.
Hermelín doporučuji nechat naložený týden - 2 týdny. 2ks - Hermelín2ks - Cibule2ks - Rajče1ks - Paprika500ml - Olej5špetka - Pepř5špetka - Sůl5špetka - Červená paprika15ks - Pepřpříprava - 25vaření - 0