Nakládaný hermelín

Vytisknout recept
Sýry podélně rozpůlíme. Stroužky česneku nakrájíme na plátky, cibuli na půlkolečka. 
Prokládáme půlkolečky cibule, plátky česneku, pálivými papričkami a kořením (kuličkami pepře, bobkovými listy a novým kořením). Zalejeme olejem, lehce osolíme a opepříme, podložíme miskou, kdyby nějaký olej vytekl, a necháme alespoň 3 dny při pokojové teplotě zrát, poté přemístíme do lednice, kde sýry vydrží asi týden – záleží i na jejich zralosti v době nakládání.

ks - sůl
ks - pepř
4ks - hermelíny
1ks - cibule
5ks - pepř
3ks - bobkový list
3ks - nové koření
1-2ks - chilli paprička
ks - slunečnicový olej
4-6ks - stroužků česneku
příprava - 30
vaření - -
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila Veronika Novotná

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account