Mrkvový krém

Vytisknout recept
  1. Na rozpáleném oleji nechte zesklovatět cibuli.
  2. Přidejte na kostičky nakrájenou mrkev, bramboru a petržel, chvíli restujte a přihoďte orestovaný česnek.
  3. Zalijte vývarem a zhruba 15 minut vařte. Přilijte smetanu.
  4. Vše dobře rozmixujte a ochuťte solí a pepřem. Podávejte s nasekanou petrželovou natí.
 
TIP! Vyzkoušejte, stejně jako my, BIO mrkvičku z Ekofarmy Deblín. Více o BIO produktech najdete na www.myjsmebio.cz.
 

600ml - zeleninový vývar
4ks - mrkev
1ks - malá petržel
1ks - malá brambora
1ks - malá cibule
ks - 1/2 stroužku česneku
200ml - smetana
ks - hrst petrželové natě
ks - slunečnicový olej
ks - sůl, pepř
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Polévka
Porce 0
Uvařila PetraVomelová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account