Mramorova babovka s vajecnym konakom

Vytisknout recept
Vajce s cukrom a vanilkovym cukrom vyslahame do peny. Za staleho miesania prilievame vajecny konak a olej. Muku zmiesame s praskom do peciva a lahko vmiesame. Polovicu testa vylejeme do vymazanej a vysypanej formy na babovku. Do druheho cesta vmiesame kakao a vlejeme ho tiez do formy. Vo forme cesta lahko premiesame a pecieme 60 minut. Po upeceni a vychladnuti poszpeme cukrom. Mozeme poliat cokoladovou polevou.

300g - polohruba muka
1ks - kypriaci prasok do peciva
200g - krystalovy cukor
1ks - vanilkovy cukor
5ks - vajcia
0,25l - vajecny konak
50g - kakovy prasok
0,25l - olej
1ks - cokoladova poleva
1ks - Tuk
1kg - muka na vymazanie formy
1ks - muckovy a vanilkovy cukor na posypanie
příprava - 40 minut
vaření - 40
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account