Mocca řezy se zakysanou smetanou

Vytisknout recept
V míse vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, po lžících přišleháme vodu a prošleháme. Poté vysypeme směs mouky, prášku do pečiva a kakaa, nakonec lehce smícháme snih z bílků, ušlehaný se špetkou soli. Pečeme asi 20 minut na 160°.
Uvaříme pudink s 2 lžícemi kávy. Necháme vychladnout a vyšleháme s 250g másla a 8 lžic cukru.
Potřeme korpus krémem, poté zakysanou smetanou a ozdobíme grankem. 

4ks - Vejce
150g - Cukr
5lžíce - Horké vody
130g - Polohrubá mouka
1ks - Prášek do pečiva
1lžíce - Kakao
ks - Špetka soli
ks - Krém
0,75l - Mléko
2ks - Vanilkový pudink
2lžíce - Instantní káva
250g - Změklého másla
8lžíce - Moučkový cukr
2ks - Zakysaná smetana
2ks - Vanilkový cukr
ks - Granko na ozdobu
1lžíce - Sypké mleté kávy
příprava - 20
vaření - 20
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila MonikaLosoncziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account