Limonáda z bezových květů

Vytisknout recept
Tento recept dělám do 5l láhve od okurek. Láhev naplním květy bezu a zaleji převařenou vodou a citrónovou šťávou a zasypu cukrem. Hrdlo lahve přetáhnu plátínkem a zagumičkuji. Nechám při pokojové teplotě 24-48h.  Poté scedím a podávám s kostkami ledu, či snítkou máty. 

Tip: Pokud chcete do slité limonády přidejte trošičku droždí (na špičku čajové  lžičky) a nechte stejnou dobu stát. Bublinky pak osvěží vaši limonádu.*enzo*
 O bezinkách se více dočtete zde (článek se otevře v novém okně).
ks - Bezové květy
4l - Převařená voda
ks - Citrónová šťáva
400-600g - Cukr
příprava - --
vaření - --
Kategorie Nápoje
Uvařila TerezaNáhlovská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account