Kuracie po čínsky s pórom

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 30 minutes
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 750 g kuracieho mäsa
  • 4 lžíce solamyl
  • 2 lžička mletý zázvor
  • 1 špetka mletý koriander
  • 1 špetka mletý badian
  • 6 lžíce sojová omačka
  • 1 ks pórek
  • pepř

Instrukce

  • Kuracie mäso nakrájame na kocky, premiešame so solamylom, zázvorom, koriandrom, badiánom a korením (ak niečo z korenín nemáme, nevadí, vždy to bude iné :), pokvapkáme so 6 lyžicami sójovej omáčky a necháme odležať asi 1/2 hodinu. Zatiaľ si môžeme urobiť ryžu.
    Pór nakrájame na polokolieska a za stáleho miešania osmažíme vo woku na 3 lyžiciach oleja do polomäkka. Vyberieme na tanier, rozpálime znova 3 lyžice oleja a osmažíme naložené mäso pár minút, kým nie je vnútri biele. Pridáme pór, prilejeme 6 lyžíc sójovej omáčky a podusíme ešte 2-3 minuty.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account