Krkovička na pivu s Bramborovou kaší

Vytisknout recept
Krkovičku očistíme , nakrájíme na plátky, lehce nalepeme. Osolíme , opepříme, posypeme mletou paprikou z obou stran.. Skládáme do pekáčku na střídačku maso , cibule, česnek ... Končíme masem na které dáme plátky slaniny.
Nakonec zalijeme pivem po slaninu a pečeme 60- 90 minut
Nejlépe chutná s bramborovou kaší s pažitkou .

4ks - Cibule
4stroužek - Česnek
Dle chuti ks - Sůl , pepř , paprika sladká
60 gg - Máslo
300 ml - Mléko
1hrst - Pažitka
1 kgks - Vepřová krkovice
Cca 3dcl - Pivo světlé
15dkg - Slanina
1 kgks - Brambory
příprava - 10
vaření - 60
Kategorie Hlavní jídlo
Porce 0
Uvařila MilkaSlimáčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account