Kremrole

Vytisknout recept

Korpus:

  • 1) listové těsto si slabě vyválíme.

  • 2) rozřežeme na pruhy.

  • 3) trubicky potřeme olejem a motame testo.

  • 4) kremroli dame na plech spojem dolu, potřeme žloutky.

  • 5) peceme na 180 stupnu do zlatova.

Nápln:

  • 1) bílky+1/3 cukru šlehame.

  • 2) vodu+2/3 cukru přivedeme k varu, provaříme.

  • 3) za pomalého šlehání bílku přiléváme rozvar.

  • 4) šleháme do vychladnutí.

  • 5) plníme cukrářský sacek snehem a plníme kremrole.

  • 6) pocukrujeme a mužeme podávat.


100g - Hl.mouka
6ks - Bílky
100ml - voda
150g - Cukr krystal
1ks - listové těsto
příprava - 30
vaření - 45
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Alena Kučerová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account