Dort piškoťák

Vytisknout recept
Oblíbený nepečený dort. Den předem si připravíme. Do mísy dáme zakysanou smetanu s cukrem a vanilkovým cukrem. Do formy pečicí papír, na to vrstvu piškotů. Ideálně tmavých kakaových. Vrstvu ovoce, zalijeme smetanou, pak zase vrstvu piškotů, tentokrát světlých, dávám dvojitou vrstvu. Zalít zbytkem rozdělané smetany. Nechat v lednici přes noc. Pak vyklopit na talíř a je možné hned jíst nebo lzelzeozdobit ještě ozdobit krémem a ovocem. Je výborný.
6ks - Zakysaná smetana
1ks - Ovoce nebo kompot
1ks - Vanilkový cukr
2 baleníks - Piškoty
Dle chutilžíce - Cukr moučka
příprava - 30
vaření - Nepeče se
Kategorie Dezert
Uvařila Šárka Dvořáková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account