KRÁLÍK NA ZELENINĚ z pomalého hrnce

Vytisknout recept
V týdnu jsem potřebovala uvařit oběd pro rodiče, kteří mají rádi tradiční jídla. A tak na pomoc přišel můj POMALÝ hrnec, který testuji ve spolupráci @ŽENY sro a @Mámedoma.cz Děkuji.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 1 hour 30 minutes
Celkový čas 1 hour 45 minutes
Porce 2 porce
Uvařila LenkaČejková

Ingredience

  • ✅ 2 porce králika
  • ✅ 1/2 červené papriky
  • ✅ 1 rajče měla jsem domácí v mrazáku
  • ✅ 1/2 větší cibule
  • ✅ špek sůl

Instrukce

  • Porce králika jsem trochu prošpikovala, osolila a dala do pomalého hrnce. Přidala trochu na kostičky nakrájený špek, dala asi za lžičku sádla a na 45 min jsem zapla hrnec na program Clock Set.
  • Po 45 min jsem přidala na proužky nakrájenou zeleninu a zapla na dalších 45 min.
  • Jako přílohu jsem dala rýži. Ale je k tomu velmi dobrá i květáková rýže. Kdo květákovou rýži nezná, tak vám někdy předám recept.
  • Dobrou chuť vám přeje vaše Online Babička
1 Komentář
  1. Naděžda Křičenská 3 roky ago

    5 stars
    Vypadá krásně. Také dělám podobný recept. Máme rádi králíka.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account