Kam s rajčaty? Zkuste domácí kečup!
Ingredience
- 2 kg Rajčat
- 250 g Jablka (včetně slupky)
- 250 g Cibule
- 1/2 ks Feferonka
- 1 lžíce Sladká paprika
- 1 lžíce Sůl
- 125 ml Ocet
- 150 g Cukr
- 5 ks Hřebíček
- 5 ks Nové koření
- 5 ks Pepř
Instrukce
- Rajčata, cibuli a jablka nakrájejte na kolečka a společně s novým kořením, pepřem, hřebíčkem, paprikou a solí vařte hodinu a půl pod pokličkou. Odstraňte pokličku přidejte cukr a vařte ještě 15minut (čím déle tím bude kečup hustší). Poté vše rozmixujete, doporučuji propasírovat a stačí nalít do sklenic. pro ty co nemají takovou kečupovou spotřebu mohou zavařit.Dobrou chuťTereza