Kam s rajčaty? Zkuste domácí kečup!

Vytisknout recept
Kategorie Přílohy
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 2 hours
Porce 0
Uvařila TerezaNáhlovská

Ingredience

  • 2 kg Rajčat
  • 250 g Jablka (včetně slupky)
  • 250 g Cibule
  • 1/2 ks Feferonka
  • 1 lžíce Sladká paprika
  • 1 lžíce Sůl
  • 125 ml Ocet
  • 150 g Cukr
  • 5 ks Hřebíček
  • 5 ks Nové koření
  • 5 ks Pepř

Instrukce

  • Rajčata, cibuli a jablka nakrájejte na kolečka a společně s novým kořením, pepřem, hřebíčkem, paprikou a solí vařte hodinu a půl pod pokličkou. Odstraňte pokličku přidejte cukr a vařte ještě 15minut (čím déle tím bude kečup hustší). Poté vše rozmixujete, doporučuji propasírovat a stačí nalít do sklenic. pro ty co nemají takovou kečupovou spotřebu mohou zavařit.
    Dobrou chuť
    Tereza 

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account