Jižanský coleslaw

Vytisknout recept
Salát se hodí i jako samostatný chod nebo třeba jako příloha ke grilovaným špízům a dalším dobrotám. Krásně křupavé bílé a červené zelí doplňuje lehce nakyslá salátová majonéza Hellmanns.
Kategorie Salát
Kuchyně Vegetariánská
Čas přípravy 20 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 2 oloupaná jablka
  • 2 stonky brokolice
  • 2 cibulky fenyklu
  • ¼ červeného a ¼ bílého zelí
  • 5 lžic Majonézy Hellmann’s Salátová
  • Trochu citrónové šťávy
  • Sůl a pepř k dochucení

Instrukce

  • Najemno nakrájíme jablko, brokolicové stonky, fenykl a červené a bílé zelí. Nejlepší je nakrájet je na zhruba stejně velké proužky. Zeleninu s jablkem smícháme se salátovou majonézou Hellmann’s. Dochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí. Servírujeme.

Notes

Zdroj a foto: Hellmann’s

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account