Salát se hodí i jako samostatný chod nebo třeba jako příloha ke grilovaným špízům a dalším dobrotám. Krásně křupavé bílé a červené zelí doplňuje lehce nakyslá salátová majonéza Hellmanns.
Kategorie Salát
Kuchyně Vegetariánská
Čas přípravy 20 minutesmin
Celkový čas 20 minutesmin
Porce 0Individuální
Uvařila Kristýna Solničková
Ingredience
2oloupaná jablka
2stonky brokolice
2cibulky fenyklu
¼červeného a ¼ bílého zelí
5lžic Majonézy Hellmann’s Salátová
Trochu citrónové šťávy
Sůl a pepř k dochucení
Instrukce
Najemno nakrájíme jablko, brokolicové stonky, fenykl a červené a bílé zelí. Nejlepší je nakrájet je na zhruba stejně velké proužky. Zeleninu s jablkem smícháme se salátovou majonézou Hellmann’s. Dochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí. Servírujeme.