Jak jsem měla doma jen sojové maso

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Porce 0
Uvařila Barbora M

Ingredience

  • 250 g Sójové maso
  • 1 ks Cibule
  • 6 stroužek Česnek
  • 6 lžíce Kečup
  • 6 lžíce Sójová omáčka
  • 6 lžíce Olej
  • 1 špetka Sůl, pepř
  • 1 ks Masox
  • Příloha (špagety, čínské nudle, rýže,...)

Instrukce

  • "Doma nic není, zajdi nakoupit"... 
    Fakt doma nic nebylo. Ale mně se do obchodu tak strašně nechtělo, že jsem koukla do zásob, které má většinou každý doma. Náhodou jsem tam objevila zbytek sójového masa a načatý balíček čínských nudlí a řekla jsem si - volím si TEBE, sójové maso!
     
    Jednoduchý recept, levné jídlo, rychlá příprava. Co víc chtít? 
     
    Sójové kostky uvaříme podle návodu na obalu (jednoduše je hodíme do vroucí vody, kde už plave kostka masoxu) a necháme 15 minut vařit. Během vaření sójového masa si nakrájíme cibuli, prolisujeme česnek a smícháme v míse s 6 lžícemi kečupu, oleje, sójovky a osolíme, opepříme. Dáme vařit těstoviny (nebo to, co k tomu máte) a během toho směs opečeme na pánvi pár minut.
     
    HOTOVO, výborné jídlo je na světě 🙂 Pokud budete chtít zdvojit dávku, zdvojte všechno, kromě lžic oleje, ty dejte navíc max 3 😉
     
     
     

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account