JAHODOVÉ POCHUTNÁNÍ
Ingredience
- 6 ks Vejce
- 6 lžíce Cukr moučka
- 4 lžíce Polohrubá mouka
- 4 lžíce Kakao
- 1 ks Prášek do pečiva
- 410 g Jahodový kompot
- 1 ks Jahodový pudink
- 200 g Máslo
- 4 lžíce Cukr moučka
- 100 g Čokoláda na vaření
Instrukce
- Rychlý jahodový koláč, který je skvělý jak teplý, tak studený. Pochutnáte si.PostupŽloutky utřeme s cukrem do pěny. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při teplotě 200 stupňů Celsia. Než nám piškot vychladne, připravíme si. Slijeme štávu z kompotu a v něm rozmícháme pudinkový prášek. Uvaříme velmi hustý pudink. Máslo s cukrem vyšleháme a po částech zašleháme vychladlý pudink a rozmačkané jahody z kompotu. Krém natřeme na vychladlý piškot a posypeme strouhanou čokoládou. Necháme v chladu vychladit.Výborné ke kávě jak teplé při chladných večerech, tak studené. [:]PŘEJI SLADKÉ POCHUTNÁNÍ VAŠEMU JAZÝČKU ! [x]