JAHODOVÉ POCHUTNÁNÍ

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 30 minutes
Čas vaření 39 minutes
Porce 0
Uvařila VENDULAJIRÁSKOVÁ

Ingredience

  • 6 ks Vejce
  • 6 lžíce Cukr moučka
  • 4 lžíce Polohrubá mouka
  • 4 lžíce Kakao
  • 1 ks Prášek do pečiva
  • 410 g Jahodový kompot
  • 1 ks Jahodový pudink
  • 200 g Máslo
  • 4 lžíce Cukr moučka
  • 100 g Čokoláda na vaření

Instrukce

  • Rychlý jahodový koláč, který je skvělý jak teplý, tak studený. Pochutnáte si.
    PostupŽloutky utřeme s cukrem do pěny. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při teplotě 200 stupňů Celsia. Než nám piškot vychladne, připravíme si. Slijeme štávu z kompotu a v něm rozmícháme pudinkový prášek. Uvaříme velmi hustý pudink. Máslo s cukrem vyšleháme a po částech zašleháme vychladlý pudink a rozmačkané jahody z kompotu. Krém natřeme na vychladlý piškot a posypeme strouhanou čokoládou. Necháme v chladu vychladit.
    Výborné ke kávě jak teplé při chladných večerech, tak studené. [:]
    PŘEJI SLADKÉ POCHUTNÁNÍ VAŠEMU JAZÝČKU ! [x]
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account