Jahodová zmrzlina

Vytisknout recept
Zmrzlinu si dá v létě s chutí každý a domácí je prostě nejlepší.
Kategorie Dezert
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 5 hours 30 minutes
Celkový čas 5 hours 30 minutes
Porce 12
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 500 ml smetany ke šlehání Boni
  • 390 g slazeného kondenzovaného mléka
  • 220 g jahodového džemu Karlova Koruna
  • 150 g čerstvých jahod rozmačkaných

Instrukce

  • Ve velké míse vyšlehejte dotuha smetanu. V jiné míse smíchejte kondenzované mléko a jahodový džem a do této směsi vpravte šlehačku. Tekutou zmrzlinu nalijte do formy 22 × 12 cm nebo jakékoli nádoby, která se hodí do mrazáku a jde uzavřít. Nádobu s víčkem nechte v mrazáku 4–5 hodin do ztuhnutí. Po 2 hodinách do směsi přidejte čerstvé jahody a jemně promíchejte. Podávejte zmrzlinovým dávkovačem nebo si pomozte menším hrnečkem.

Notes

Zdroj a foto: PENNY
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account