Indiánci
🙂 Korpus:
-
*heart* 1) bílky+2/3 cukru vyšleháme.
-
*heart* 2) žloutky+ 1/3 cukru vyšleháme.
-
*heart* 3) bílky + žlouky + hl.mouka + voda= vše opatrně smíchame.
-
*heart* 4) dáme do cukrářského sáčku a stříkame na plech s pečicim papírem.
-
*heart* 5) pečeme na 200 stupnu.
🙂 Sníh:
-
*heart* 1) býlky+1/3 dáme šlehat a zaroven si připravýme cukerný rozvar.
-
*heart* 2) voda + 2/3 cukru dáme na sporách a nechame projít varem, až když nam kapka na lince ztuhne, je rozvar hotový.
-
*heart* 3) za pomalého šlehaní přilijeme rozvar, který šlehame do vychladnutí.
🙂 Dohotovení:
-
*heart* 1) buflery si vyskládáme na plech.
-
*heart* 2) do cukrářského sačku dáme sníh a stříkame indiánky.
-
*heart* 3) dáme do lednice ztuhnout.
-
*heart* 4) rozehřejeme si čokoladu s maslem a ztuhlé indianky rychle mačíme.