Indiánci

Vytisknout recept

🙂 Korpus:

  • *heart* 1) bílky+2/3 cukru vyšleháme.

  • *heart* 2) žloutky+ 1/3 cukru vyšleháme.

  • *heart* 3) bílky + žlouky + hl.mouka + voda= vše opatrně smíchame.

  • *heart* 4) dáme do cukrářského sáčku a stříkame na plech s pečicim papírem.

  • *heart* 5) pečeme na 200 stupnu.

🙂 Sníh:

  • *heart* 1) býlky+1/3 dáme šlehat a zaroven si připravýme cukerný rozvar.

  • *heart* 2) voda + 2/3 cukru dáme na sporách a nechame projít varem, až když nam kapka na lince ztuhne, je rozvar hotový.

  • *heart* 3) za pomalého šlehaní přilijeme rozvar, který šlehame do vychladnutí.

🙂 Dohotovení:

  • *heart* 1) buflery si vyskládáme na plech.

  • *heart* 2) do cukrářského sačku dáme sníh a stříkame indiánky.

  • *heart* 3) dáme do lednice ztuhnout.

  • *heart* 4) rozehřejeme si čokoladu s maslem a ztuhlé indianky rychle mačíme.


*ks - NA KORPUS POTŘEBUJEME:
4ks - vejce
2lžička - voda
100g - Cukr krystal
120g - Hl.mouka
*ks - NA SNÍH POTŘEBUJEME:
6ks - Bílky
250g - Cukr krystal
100ml - voda
*ks - NA OZDOBENÍ POTŘEBUJEME:
2ks - čokoláda na vaření
1ks - Maslo
příprava - 25
vaření - 60
Kategorie Dezert
Uvařila Alena Kučerová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account