Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro
-
Hovězí maso na zelenině
Lenka Hudečková||Recepty, hlavní chod
Hovězí maso na zelenině 500 g Hovězí maso100 g Slanina1 ks Kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer)SůlPepřOlejHladká mouka na zahuštění...
-
Lavender
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Delikátní a aromatický koktejl, který přináší jemnou a uklidňující chuť levandule. Pokud si chcete udělat příjemný večer v klidu třeba...
-
Low carb-zelofleky
IrenaMilisdorferova||Recepty
Hlaváku zelí nakrájíme a podusíme.Cibule a uzený nakrájíme a orestujeme na sádle přidáme zelí, vajíčka, nastrouhaný sýr a zalijeme...
-
Plněné paprikové půlky
Kristýna Wejnarová||Recepty
Toto jídlo je směsice "Co dům dal". Jídlo je jednoduché a velmi chutné. Papriky si rozpůlíme a odstraníme semínka...
-
SHORTBREAD
NelaVávrová||Recepty
SHORTBREAD 180 g celozrnné špaldové mouky hladké230 g kvalitního másla80 g cukru muscovado90 g ovesných vloček nebo ovesné mouky20...
-
11. Burizónové guľky
AnnaDzurejová||Recepty
Ako na to? Vo väčšej nádobe upálime (roztopíme) kryštálový cukor, pridáme za stáleho miešania pomaly salko, vymiešame dohladka. Odstavíme...
-
Pečené brambory s tymiánem a česnekem
Michaela Pimerová||Recepty
Menší brambůrky pořádně omyjeme a očistíme,dáme vařit na 15 minut do osolené vody. Uvařené brambor necháme oschnout a do...
-
Nepečený jogurtový (kefírový) dort
Jana101||Recepty
Další lehký dort, který lze snadno vyrobit, a je vynikající. Nejprve připravíme krustu: Sušenky rozemeleme najemno. V kastrůlku rozehřejeme...