Houskový knedlík

Vytisknout recept
Housku nebo rohlik nakrájíme na kostičky a necháme osmahnout na pánvi. V míse smícháme zbylé ingredience, prihodime oprazeny rohlik/housku, pořádně prohneteme a necháme vykynout na teplem místě (já testo dělám v domácí pekárně). Po vykynuti děláme koule nebo ovaly a vaříme ve vroucí osolené vodě 5minut z každé strany (můžete udělat větší a tím pádem budete muset vařit déle). 
Knedlíky diky oprazene housce jsou tisíckrát lepsi nez kupovane. 

1ks - Vejce
2ks - Rohlík/houska
2špetka - Sůl
1špetka - Cukr
50dkg - Polohruba mouka
¼l - Vlažné mléko
1ks - Sušené droždí
příprava - 20
vaření - 40
Kategorie Přílohy
Porce 0
Uvařila JanaVyšínová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account