Grófkin koláč či barónkine rezy
-
Lívance z arašídové mouky
Irča Holčáková||Recepty, dezert, hubnutí
Tyto lívanečky jsou vyrobeny pouze ze 3 ingrediecí, takže příprava je fakt rychlovka. Jednou z nich je luxusní...
-
křenová omáčka
NelaVávrová||Recepty
Pro dostatečné množství bílkovin doporučuju jíst s vařeným hovězím masem a doplnit celozrnným knedlíkem.
-
Banánové smoothie
NelaVávrová||Recepty
Banánové smoothie 100 gbanánu30 garašídového másla200 mlmléka1 lžičkaskořice 1Všechny suroviny rozmixujte najemno. Hned podávejte. NápojeČeská
-
Vynikající velikonoční jidáše. Tradiční zákusek na Zelený čtvrtek
BarboraŘíhová||Recepty
Jidáše jsou tradiční velikonoční pečivo, které by se podle pověry mělo jíst ve čtvrtek před svítáním. Dle tradice pomáhají...
-
Jemná cuketová polévka
KláraTichá||Recepty
V hrnci rozpálíme olej, na kterém osmahneme cibuli, jakmile cibule zesklovatí, přidáme na kostky nakrájenou cuketu a chvíli restujeme....
-
Bourbon & Cider
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Užijte si koktejl, který kombinuje výraznou chuť amerického bourbonu s jablečným ciderem. „Bourbon & Cider je skvělým drinkem na párování...
-
Velikonoční šneci – Velikonoční rodinné pečení s Mlékárnou Valašské Meziříčí
KateřinaGoroškov||Recepty
Přestože letošní Velikonoce budou opět trošku jiné, můžeme si je užít v rodinném kruhu a dopřát si i něco dobrého...
-
Houbový vývar
NelaVávrová||Recepty
Houbový vývar 500 g žampionů250 g mrkve200 g celeru150 g kořenové petržele200 g hladkolisté petržele100 g pažitky300 g pórku150...